Deel deze pagina

Verzenden
Adres
Van Benedenlaan 34
2800 Mechelen
 tel 015 45 14 67
 mira@vmm.be

Komt u met het openbaar vervoer,
gebruik dan de routeplanner.

Contacteer ons

Een vraag voor MIRA?

  
 
 
* verplicht veld

Routebeschrijving

Met de trein

Loop vanuit het station iets naar links de Leopoldstraat in en steek vervolgens over aan de verkeerslichten. Aan het einde van de parking ligt de Van Benedenlaan 34 op de linkerkant. U wandelt er een vijftal minuten over.

Met de auto vanuit Brussel

Neem afrit 10 Mechelen. Ga rechtdoor aan het rondpunt en blijf links aanhouden richting Mechelen-Centrum (de brug over). Ga aan het grote kruispunt verder rechtdoor en daarna de brug over tot aan het station (rondpunt). Neem hier de tweede straat rechts (H. Conciëncestraat). Ga aan de lichten links de ring op en volg 'Schuttersvest'. Ga aan de tweede lichten (Brusselpoort, monument/kasteeltje) rond tot u in de andere richting terug op de ring komt. 200 meter verder aan de rechterkant ligt VMM buitendienst Mechelen.

Met de auto vanuit Antwerpen

Neem afrit 9 Mechelen-Noord - volg Mechelen-Centrum (grote draai) over N16 - u komt uit op een groot kruispunt. Op uw rechterkant ligt een McDonalds. Ga rechts de ring op en volg de G. Gezellelaan (de viaduct over), Oliveten Vest (het kruispunt over), Koningin Astridlaan tot aan de Brusselpoort (lichten en monument/kasteeltje). Ga verder rechtdoor en 200 meter verder ligt op uw rechterkant VMM buitendienst Mechelen.

Parking en fietsenstalling

VMM Buitendienst Mechelen beschikt over enkele bovengrondse parkeerplaatsen en een overdekte fietsenstalling. Rijd daarvoor de poort binnen.